Fc Kleve 0 - Galatasaray 4 Maç Özeti [Video]

Yazar:



Galatasaray 2010 - 2011 sezonun ilk maçında karşılaştığı Fc Kleve takımını 4-0 gibi farklı bir skorla geçti.Maçın gollerini Dk.22 Milan Baros, Dk.40 Barış Özbek, Dk.51 Caner Öztel ve Dk.70 Mehmet Batdal kaydetti.

Maçı 70.dakikadan sonra izledim ve bu sene daha farklı bir Galatasaray izlenimi hemen doğuyor insanın içinde.Bu seneki takım oyunun da gözüme çarpan en belirgin şey ataklarda daha çok defans arkasına atılan toplarla gol atmaya yönelik bir taktiğik anlayışının hakim olduğu.Bence bu taktiği de takım olarak Frank Rijkaard'ın hem ilk başta çıkardığı eski kadro ağırlıklı takım hem de 2.yarı çıkardığı yeni kadro ağırlıklı takım da bunu başarıyla uygulamasını bildi.

Çok kolay bir takıma karşı oynansa da Galatasaray takımı bence ilk maçtan benden tam not aldı.Maç sonu açıklamasında Rijkaard'da takımdan memnun kalmış umuyoruz ki bu sene daha iyi bir Galatasaray görecez.Rijkaard'ın maç sonu açıklamalarını merak edersiniz diye videonun hemen altına ekledim.Buyrun ilk önce maç videosunu yada maç özetini izleyin artık nasıl derseniz deyin.Bu maç videosunu bulana kadar içim dışıma çıktı hazırlık maçı olduğu için özet olarak her yerde bulunmuyor ama sonunda bunu buldum.İyi seyirler. ((=



Fc Kleve 0 - Galatasaray 4 Frank Rijkaard Maç Sonu Açıklamaları

Rijkaard'dan Tam Not
Bu tür maçlar yapacağız. Bizim için antrenmanlardaki çalışmalarımızı sahaya yansıtmak önemli. İki devrede iki ayrı kadroyla oynadık. Ve her iki kadro da aynı seviyede güç sarf etti. Takım, şu ana dek çok iyi çalıştı. Yarın yine işimizi yapmaya devam edeceğiz.

Oyuncuların yalnızca 45’er dakika süre aldıkları bir maçın ardından yorum yapabilmek için henüz erken olduğunu da sözlerine ilave etti.

4-3-3 Sistemine Devam
Dört savunma, üç orta saha ve üç hücum oyuncusu ile oynayacağız. Ancak orta üçlüde bazı değişiklikler olabilir. Orta sahada savunma ağırlıklı iki oyuncu ve bir ‘10 numara’ tercihinde bulunabiliriz. Yine bu bölgede savunma ağırlıklı bir oyuncu ve hücum gücü yüksek iki oyuncu ile de oynayabiliriz. Rakiplerin durumuna göre bazı değişiklikler olacaktır.

Ayrıca, takımdan ayrılan oyuncular hakkında yorumlarda bulunan Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard şunları söyledi :
Mehmet’in takımdan ayrılarak Valencia’ya gideceğini daha önceden biliyorduk. Keita ise gitmeyi kendisi istedi. Biz de bu konuda herhangi bir zorluk çıkarmadık. Ve kendisine kolaylık sağladık.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim