Turkcell'den Herkese 50 MB İnternet Hediye!

Yazar:





Turkcell yepyeni bir facebook uygulaması ile daha karşımızda. Daha önceki kampanyasın da 12 TL konuşma vermişlerdi. Bilenler bilir zaten. Yine blogkafem farkıyla sizlere duyurmuştuk. (Daha önceki yazımıza buradan ulaşabilirsiniz) Fakat bu seferki kampanya farklı ve daha çok ses getirecek bir kampanya.

Uygulamaya gitmek için buraya tıklayınız!

Tek yapmanız gereken yukarıdaki linke tıkladıktan sonra uygulamaya gidip eğer beğenmemişseniz önce Turkcell sayfasını beğenmek ondan sonra da kazanmaya başlamak. Uygulamaya izin verdikten sonra telefon numaranı yaz ve 50 mb interneti kap. Cep telefonundan istediğin yerden internete bağlan. Üstelik boş yok!


Peki Diğer Ödülleri Nasıl Kazanabilirim?
Diğer ödüller ise puanlama usulu verilmektedir. Davet ettiğin her arkadaşın için 1 puan kazanacaksın ve kazandığın puanlara göre o ödüllere de ulaşma hakkı kazanacaksın. Aşağıdaki resimde bunu daha ayrıntılı görebilirsibiz.




Kampanya Hakkında Bilinmesi Gerekenler

* Kazan – Kazandır kampanyası 18 Nisan 2011 – 4 Mayıs 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
* Kampanyaya Turkcell Facebook sayfasını beğenen herkes katılabilir.
* Kampanya kapsamında kullanıcılar Turkcell Facebook sayfasını beğendikten sonra arkadaşlarını kampanyaya davet edebilecektir. Kullanıcılar, davetini kabul ederek “kazan kazandır” uygulamasını yükleyen her arkadaşı sayesinde 1 puan kazanmaktadır.
* Kazandığı puan seviyesine göre istediği hediyeyi seçme hakkına sahip olacaktır.
* Hediyeler ve bu hediyeleri kullanmak için gerekli puanların gösterimi aşağıdaki gibidir;
o Kullanıcı 10 puan karşılığında Pizza Hut restaurantlarında kullanabileceği Orta Boy Pizza kazanmaya hak kazanır. Kazanılan hediyeler bütün Pizza Hut mağazalarında geçerlidir ve başka bir kampanya ile birleştirilemez. Pizza Hut’ta kullanılabilecek hediyeden, talep eden ilk 3.500 kişi faydalanabilir. Kampanyaya dahil olan pizza çeşitleri şunlardır: Akdeniz, Deniz ve Güneş, Çiftlik Evi, Acılı, Dört Mevsim, İtalyan Mucizesi
o Kullanıcı 25 puan karşılığında Cinebonus sinemalarında kullanabileceği çift kişilik sinema biletini kazanmaya hak kazanır. Sinema biletleri bütün Cinebonus sinemalarında geçerlidir ve başka bir kampanya ile birleştirilemez. Cinebonus’larda kullanılabilecek çift kişilik sinema biletinden talep eden ilk 250 kişi faydalanabilir. Kampanya 3D ve REALD filmlerde geçerli değildir.
o Kullanıcı 50 puan karşılığında D&R mağazalarında kullanabileceği 25 TL’lik hediye çekini kazanmaya hak kazanır. Hediye çekleri bütün D&R mağazalarında geçerlidir ve başka bir kampanya ile birleştirilemez. D&R mağazalarında kullanılabilecek hediye çekinden talep eden ilk 200 kişi faydalanabilir.
o Kullanıcı 100 puan karşılığında TeknoSA mağazalarında kullanabileceği 50 TL’lik hediye çeki kazanmaya hak kazanır. Hediye çeki bütün TeknoSA mağazalarında geçerlidir ve başka bir kampanya ile birleştirilemez. TeknoSA mağazalarıda kullanılabilecek hediye çekinden talep eden ilk 100 kişi faydalanabilir.
o En çok puan toplayan 5 kişi ise iPhone 4 kazanmaya hak kazanır. Sayılarının eşit olma durumunda en kısa sürede bu puana ulaşmış kişi kazanmış sayılacaktır.
* Pizza, Sinema Bileti ve Hediye çekleri 31 Mayıs 2011’e kadar geçerlidir.
* iPhone4 kazananlar 08.05.2011 tarihinde facebook.com/turkcell sayfasında açıklanacaktır.
* Kullanıcılar; puan seviyelerine göre 1, 2, 3 veya 4 adet hediyeye sahip olabilirler fakat her bir hediyeden yalnızca bir kez faydalanabilirler.
* Ödül kazanan abonelerin, söz konusu haklarını Turkcell'in kusurundan kaynaklanmayan nedenlerle hiç ya da gereği gibi kullanamamaları ve/veya yanlış iletişim vermeleri halinde Turkcell sorumlu tutulamayacaktır.
* Ödüller, kazananlara ücretsiz olarak sunulacaktır.
* 50 MB günlük internet paketi hediyesinden yalnızca Facebook Turkcell sayfasını beğenen ve SMS ile kayıt olan Turkcell bireysel faturalı ve ön ödemeli tarifeleri yararlanabilir. 50 MB günlük internet hediyesi ilk 200.000 Turkcell abonesi ile sınırlıdır.
* Kampanya kapsamında kazanılan günlük data paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez.
* Kampanya katılımcıları için data paketi yüklemesi katılımı takip eden 72 saat içerisinde gerçekleştirilecek ve gelecek bilgilendirme mesajının ardından mesajın geldiği gün saat 23.59’a kadar geçerli olacaktır.
* Turkcell sistem yoğunluğu nedeniyle günlük paket yüklemelerinde 72 saat süresini aşma hakkını saklı tutar.
* Günlük data paketi 50 MB ile sınırlıdır.
* Mevcutta data paketi olan kullanıcılar öncelikle "Kazan - Kazandır" kampanyasından kazandıkları günlük ücretsiz data paketini kullanabilecektir.
* İlgili internet paketleri yurt içinde Turkcell kapsama alanı içerisinde kullanılabilir, yurt dışı kullanımlarında geçerli değildir. Yurt dışında kullanılan data, uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
* Günlük data paketinin sona ermesinin ardından data kullanımları kademeli düşüşe tabi olarak devam edecektir.
* Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan hediye internet paketleri geçerliliğini yitirecektir.
* Ön ödemeli aboneler kalan data miktarını öğrenmek için *123*23# ‘yi arayabilirler.
* Uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcılar belirlenmesi durumunda bu abone Ödül'e hak kazanamayacak olup, Turkcell'in yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.
* Turkcell, Kampanya'ya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.
* Turkcell yanlış iletişim bilgisi ile kampanyaya katılımdan dolayı olabilecek mağduriyetten sorumlu değildir.
* Kampanya'ya katılanlar Turkcell'in işbu Kampanya Şartnamesi'nde tesis ve ilan ettiği kuralları şimdiden kabul ederler. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Turkcell tarafından yapılacaktır.
* Turkcell kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.


Kampanya İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Kampanya ne zaman başlayacak ve bitecek ?

Kampanya 18 Nisan 2011’de başlayacak ve 4 Mayıs 2011 tarihinde bitecektir.



Kampanya’ya kimler katılabilir?

Kampanyaya Turkcell Facebook sayfasını beğenen herkes katılabilir.



Kimler 50 MB günlük internet hediyesinden faydalanabilir ?

50 MB günlük internet paketi hediyesinden yalnızca Facebook Turkcell sayfasını beğenen ve SMS ile kayıt olan Turkcell bireysel faturalı ve ön ödemeli tarifeleri yararlanabilir. 50 MB günlük internet hediyesi ilk 200.000 Turkcell abonesi ile sınırlıdır.



Kazandığım günlük internet hediyesini ne zaman kullanmaya başlayabilirim?

Kampanya katılımcıları için data paketi yüklemesi katılımı takip eden 72 saat içerisinde gerçekleştirilecek ve gelecek bilgilendirme mesajının ardından mesajın geldiği gün saat 23.59’a kadar geçerli olacaktır.



Puan nasıl kazanılır ve nasıl artırabiliriz?

Kullanıcılar uygulama üzerinden arkadaşlarını Turkcell sayfasını beğenmeye davet edebilir. Davetini kabul edip “Kazan Kazandır” uygulamasını yükleyen her arkadaşı üzerinden 1 puan kazanmaktadır.



Duvarımda paylaştığım mesaj ile puan toplayabilir miyim?

Evet. "Kazan Kazandır" uygulaması üzerinden duvarınızda paylaştığınız mesaja tıklayarak gelen arkadaşlarınız "Kazan Kazandır" uygulamasını yükledikleri takdirde size 1 puan kazandırır.



Arkadaşımı davet etmeme rağmen puanım artmıyor?

Arkadaşlarınızı sadece davet etmeniz puan kazandırmaz. Arkadaşlarınızın da sizin paylaştığınız link yada davet üzerinden “Kazan Kazandır” uygulamasını kabul ederek yüklemesi gerekmektedir.



Davet ettiğim arkadaşım Turkcell sayfasını beğeniyor ancak puanım artmıyor?

Arkadaşlarınızın sadece Turkcell sayfasını beğenmesi size puan kazandırmaz. Paylaştığınız link yada davet üzerinden “Kazan Kazandır” uygulamasını kabul ederek yüklemesi gerekmektedir.


Davet göndermeye çalışıyorum, ancak hata alıyorum ?

Tek seferde en fazla 35 kişiye ve 24 saat içerisinde en fazla 50 kişiye davet gönderebilirsiniz. Ancak duvarınızda paylaşarak da tüm arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.



Bir hediyeden kaç kez yararlanabilirim ?

Kullanıcılar; puan seviyelerine göre her bir hediyeden yalnızca bir kez faydalanabilirler.



Puanımı nasıl kullanabilirim?

Hediyeler linkine tıkladıktan sonra, puanınızı kullanmak istediğiniz hediyenin yanındaki “Puanını Kullan” butonuna tıklayıp, telefon numaranıza size özel şifrenizin gelmesini sağlayabilirsiniz. Eğer daha önce “50MB günlük internet” hediyesinden yararlandıysanız, tekrar telefon bilginizi girmenize gerek kalmayacaktır.
Henüz hediye kazanacak puana gelmediyseniz yada daha önce bu hediyeden faydalandıysanız “Puanını kullan” butonları tıklanamayacaktır.



Kazandığım hediye çeklerini hangi tarihe kadar kullanabilirim ?

Pizza, Sinema Bileti ve Hediye çekleri 31 Mayıs 2011’e kadar geçerlidir.



iPhone 4'ü kazanmam için ne yapmam gereklidir ?

Yarışma sonunda en yüksek puana sahip ilk 5 kişi iPhone 4 kazanma fırsatını yakalayacaktır. Sayılarının eşit olma durumunda en kısa sürede bu puana ulaşmış kişi kazanmış sayılacaktır.



Pizza Hut'dan her pizzayı alabilir miyim ?

Pizza Hut'ın kampanyaya dahil olan pizzaları şunlardır:
Akdeniz, Deniz ve Güneş, Çiftlik Evi, Acılı, Dört Mevsim, İtalyan Mucizesi

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

İstatistikler

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim